Itt a tavasz, s ezzel az is jár, hogy hétfőn éjféltől hivatalosan is véget ért a fűtési szezon a városban, így a távhőszolgáltatás kedden napközben leáll . A DVCSH ezután már csak külön kérésre kapcsolja vissza a távhőszolgáltatást az egyes társasházakban.


2019. január 07.
Álláshirdetés
Lakatos és kőműves munkakörökben keresünk munkatársakat azonnali belépéssel. Jelentkezni lehet a 25/510-120 telefonon, vagy emailen: nyalkalaszlo@dvcsh.hu címen.


2018. június 11.
Tisztelt Fogyasztó!
Társaságunk a családi házas övezetekben a mellékelt ütemezés szerint végzi az éves vízóra leolvasásokat. Kérjük, hogy munkatársaink a bejutását és a vízórához történő hozzáférést tegyék lehetővé.


A DVCSH Kft. sajtóközleménye a "A tervek szerint holnap" nyit az élményfürdő" című cikkhez kiegészítésként.


2018. április 18.
Tisztelt ügyfeleink!
Ezúton tájékoztatjuk Önöket dunaújvárosi ügyfélszolgálatunk módosított nyitva tartásáról.


2018. március 23.
Fogyasztói tájékoztatás
Tisztelt Fogyasztó! Tájékoztatjuk, hogy Magyarország Kormánya téli rezsicsökkentésről döntött. A 2018. március 12. napján kihirdetett, a fűtési célú távhőszolgáltatást igénybe vevő lakossági felhasználók részére biztosított téli rezsicsökkentésről szóló 39/2018. (III. 12.) Korm. rendelet alapján Ön a rendkívüli hideg időjárás miatt a társaságunk által kiállított számlában szereplő fűtési célú költségekből árkompenzációra jogosult.


2018. január 12.
Álláshirdetés
Dunaújvárosi Víz-,Csatorna Hőszolgáltató Kft. felvételre víz-csatorna üzemigazgatót keres


2017. november 17.
Sajtóközlemény
Városunk távfűtésével és használati melegvíz ellátásával kapcsolatban a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. is szeretné tájékoztatni és egyúttal megnyugtatni a fogyasztókat, hogy társaságunk a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal által kialakított hátrányos körülmények ellenére mindent megtesz annak érdekében, hogy a szolgáltatás elvárható minőségét biztosítsa, fenntartsa.


2017. szeptember 12.
Tisztelt Fogyasztó!
Társaságunk a családi házas övezetekben a mellékelt ütemezés szerint végzi az éves vízóra leolvasásokat.


2017. május 29.
Tisztelt fogyasztóink!
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Dunaújvárosban 2017. június 2-án (pénteken) ügyfélszolgálatunk technikai okok miatt 13:00 óráig tart nyitva.


| Hírek archívum |

Védőcsatornában lévő távfűtő vezetékek cseréje, korszerű, előszigetelt vezetékekre

Adatvédelem | Aktuális | Egyéb tevékenységek | Hasznos linkek | Elérhetőségek