Friss! A DVCSH Kft. jogerősen is rendelkezik távhőengedéllyel

Tovább a részletekre »

Akadálymentesítési nyilatkozat

Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. elkötelezett amellett, hogy honlapját a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény szerint akadálymentessé tegye.

Ezen akadálymentesítési nyilatkozat a https://www.dvcsh.hu-ra vonatkozik.

Megfelelőségi státusz

Ez  honlap az alábbiakban felsorolt meg nem felelések miatt csak részben felel meg az akadálymentesítésről szóló 2018. évi LXXV. törvénynek (a továbbiakban: Törvény).

Nem akadálymentes tartalom

Az alábbiakban felsorolt tartalom a következő ok(ok) miatt nem akadálymentes:

  • a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvénynek való meg nem felelés:
    • a honlap oldalai tartalmazhatnak olyan külső forrásból (harmadik féltől) származó videókat melyeknek nincs szöveges feliratozása
  • a tartalom nem tartozik az alkalmazandó jogszabályok alá:
    • a honlap oldalai tartalmazhatnak olyan külső forrásból (harmadik féltől) származó, élő közvetítéseket (videóközvetítéseket), amelyeket nem kötelező feliratozni

Az akadálymentesítési nyilatkozat elkészítése

E nyilatkozat 2021. november 15-én készült.

A honlap tekintetében az (EU) 2016/2102 irányelv követelményeinek való megfelelés tényleges értékelése: a közszférabeli szervezet által végzett önértékelés. A tagállamok gondoskodnak arról, hogy a nyilatkozatban foglalt állítások az (EU) 2016/2102 irányelvben meghatározott követelmények tekintetében pontosak legyenek és az abban meghatározott módszer valamelyikén alapuljanak.

Visszajelzés és elérhetőségek

A Törvényben rögzített és a honlappal összefüggő esetleges megfelelőségi hiányosságok és az ezzel kapcsolatos észrevételek bejelentésére, továbbá a Törvény 1.§ (3)-(4) szerinti információkkal kapcsolatos kérelem (a továbbiakban: Kérelem) benyújtására az alábbi elérhetőség áll rendelkezésre:

Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.

Székhely: 2400 Dunaújváros, Építők útja 1.

Központi telefonszámok: 25/ 510-222; 25/ 411-528; 25/ 413-622

web: www.dvcsh.hu

Titkárság: 25/ 430-808; 25/ 510-223

e-mail: titkarsag@dvcsh.hu

Az akadálymentesítésért és a kérések feldolgozásért felelős: Neszmélyi Loránd cégvezető

Végrehajtási eljárás

Az (EU) 2016/2102 irányelv 7. cikke (1) bekezdésének b) pontjával összhangban küldött értesítésre vagy kérelemre Törvény 4. § (2) bekezdése szerinti határidőben nem kap választ, vagy az abban foglaltakat nem találja kielégítőnek, úgy jelezze további észrevételét hivatalos megkeresés formájában Strausz Ügyvédi Iroda (2400 Dunaújváros, Építők útja 7.) képviseletében Dr. Kovács Péter András ügyvéd.

Jelen akadálymentesítési nyilatkozatot jóváhagyta

Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. képviseletében
Neszmélyi Loránd cégvezető

 

Kapcsolódó dokumentumok: