Friss! A DVCSH Kft-nek továbbra is van távhőszolgáltató engedélye

Tovább a részletekre »

A távhő-játék és rajzverseny nyertesei

2007.12.17.

Távhő- játékot a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna Hőszolgáltató Kft. fogyasztóinak és minden dunaújvárosi lakosnak. A játékon a részvétel minden várakozás felülmúlt.

Több, mint 1300 megfejtést érkezett a Társasághoz, s ezek közül 870 helyes is volt.Közülük sorsolta a sorsolási bizottság a nyerteseket.

Ezek szerint a fődíj az egyhetes családi nyaralás tulajdonosa: Gulyás Gábor (vevőazonosító: 19786).

Videokamerát Nigrényi Béla (vevőazonosító: 17040) nyert, és kemping-felszerelés tulajdonosa lehet (vásárlási utalványt kap) Nyikas Tamás (vevőazonosító: 17559).

Fogyasztóink közül 20.000 forintos távhődíj-kedvezményt Gyalus Istvánné (vevőazonosító: 16484) kapott, 10.000 forintos kedvezmény birtokosai:

Böjte Viktor (vevőazonosító: 35580), Buruncz Ferenc (vevőazonosító: 21242), Horváth Valéria (vevőazonosító: 33925), Szabó András (vevőazonosító: 19911), Thúróczi Istvánné (vevőazonosító: 12070), Vígh János (vevőazonosító: 11251).

A Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. a gyerekekre is gondolt, általános iskolások küldték be írásaikat és rajzaikat : Az otthon melege címmel.

Több ezer, közülük számos kiemelkedő pályamű érkezett, közülük válogatta ki a bíráló bizottság – amelynek Pats József festőművész is a tagja volt – a legjobbakat.

A fényképezőgép Oroszi Krisztiánnak, a Dózsa György Általános Iskola 7.a tanulójának a tulajdona lesz.

Ajándékcsomagot Fekete Csilla, Arany János Általános Iskola 7.a, Horváth Tímea, Szórád Márton Általános Iskola, Jaksó Dorina, Dózsa György Általános Iskola, Kiss Virág, Gárdonyi Géza Általános Iskola 3.a, Mezei Nikolett, Arany János Általános Iskola 5.a, Sándor Vivien, Móricz Zsigmond Általános Iskola 6.b, Simon Barbara, Arany János Általános Iskola 8.c, kapott.

A Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. azt a közösséget, ahonnan a legtöbb pályamű érkezett be 100.000 forintos támogatásban részesítette. Nagyon köszönjük az Arany János iskolának, a Dózsa György iskolának, a Gárdonyi, Móricz iskolának, a Szilágyi, a Szórád és a Vasvári Általános Iskolának, hogy tanulóikkal részt vettek a játékunkon. Közülük a legtöbb alkotást szám szerint: 1074-t az Arany János Általános Iskola küldött el számunkra. Ez az oktatási intézmény kapja a 100.000,- forintos támogatást.

A nyertesek a nyereményeiket december 21-én délután 3 órakor vehetik át a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. irodaépületének tárgyalójában ( Dunaújváros, Építők útja 1.)

A Dunaújvárosi Víz-, Csatorna Hőszolgáltató Kft. fontosnak tartja, hogy ne csak a távhőt, hideg és melegvizet szolgáltasson megújulóan, a változó igényeknek megfelelve, hanem ajándékaival örömet is okozzon fogyasztóinak !