Kérdezz-felelek

Tisztelt Fogyasztóink!

Ebben a menüpontban lehetőséget biztosítunk Önöknek arra, hogy szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseiket feltehessék, és természetesen választ is kapjanak, kaphassanak rá. Akár nyilvánosan az alábbiakban a kérdés és a válasz egyidejű megjelenítésével, vagy – ha ezt külön kérik- az Önök által megjelölt emailre küldjük.

Felhívjuk figyelmüket, hogy kizárólag a szolgáltatással kapcsolatos kérdésekre válaszolunk, s a megjelenési mód miatt fenntartjuk a jogot arra, hogy az írásokat a tartalom megváltoztatása nélkül rövidítsük.

Feladatunknak tekintjük, hogy egyre jobb szolgáltatási színvonalat és ehhez tartozó közérzetet biztosítsunk, ehhez kérjük az Önök segítségét is.

Tovább új hozzászólás írásához »

2 498 hozzászólás

Gréts KárolyDátum: 2020.12.27 - 15:07

T. Szolgáltató !
Néhány hónappal ezelőtt tájékoztató levelet kaptunk. Közölték, hogy a vízmérő óránk mérőállását 2020.12.15 és 2020.12. 31 között jelenthetjük be a bejelentes@globalfaktor.hu címre. Ma 2020.12.27-én akartam bejelenteni. Azt írták ki, hogy 2020.10.20-ig lehet csak bejelenteni. Akkor most mit tegyek ?

  Pappné AnikóDátum: 2021.01.04 - 12:03

  Tisztelt Gréts Károly!
  Bejegyzésében nem adott meg felhasználási hely beazonosítására alkalmas adatot, illetve telefonszám hiányában közvetlenül sem tudjuk felvenni a kapcsolatot Önnel, így kérdésére nem tudunk választ adni.
  Kérjük kérdésével – a pontos felhasználási hely megadásával – keresse fel ügyfélszolgálatunkat az ismert elérhetőségeken.
  Tisztelettel:
  Pappné Anikó

Nagy ArmandDátum: 2020.12.21 - 01:05

Tisztelt Szolgáltató,
Sok más szolgáltatónál már jól bevált online ügyfélszolgálat bevezetése mikorra várható az Önök szolgáltatásaihoz, ill. tervezik-e online kártyafizetéses megoldást a számlák kiegyenlítésére?

  Pappné AnikóDátum: 2020.12.21 - 11:49

  Tisztelt Nagy Armand!
  Társaságunknál bizonyos tevékenységekhez – mint pl. mérőállás bejelentés, online számla befizetés – jelenleg is elérhető online ügyfélszolgálat. Az informatikai fejlesztéseknek köszönhetően az ügyintézések körét folyamatosan bővítjük, az újonnan bevezetett funkciókról fogyasztóinkat tájékoztatjuk.
  Felhívjuk figyelmét, hogy az elektronikus számlát (e-számla) igénylő díjfizetők részére az online számlabefizetés 2020.06. hónaptól kezdődően már elérhető. Az elektronikusan megküldött szolgáltatási számlák online befizetését az e-mailben küldött linkre kattintva indíthatja el. E-számlát a https://www.dvcsh.hu/elektronikus-szamla-igenyles/ linkre kattintva kérheti.
  Tisztelettel:
  Pappné Anikó


Hozzászólás