Friss! Pünkösdi jókívánságok Pintér Tamásnak

Tovább a részletekre »

DVG fizetési emlékeztetőjéhez…

2023.05.12.

Tisztelt Távhőfogyasztók!

Az elmúlt napokban a DVG Zrt. „Fizetési emlékeztető” levelekkel kezdte el bombázni a tisztességesen eljáró dunaújvárosiakat. Bár a levélben – nyilván nem véletlenül – nem tüntetik fel a tartozással érintett számlákat, – a levelek egy  részében valószínűsíthetően a DVCSH Kft. felé befizetett, DVG Zrt. részére már bemutatott befizetések szerepelnek.

Emlékeztetjük Önöket, a DVCSH Kft. – 2021. november 13-án kiadott, a www.dvcsh.hu weboldalon a „Hírek” menüpont alatt továbbra is elérhető – korábbi tájékoztatására, melyben az szerepel, hogy a DVG Zrt. sajnos nem képes nyomon követni a megfizetett összegeket, a befizetések ezek szerint tényleg elvesztek, vagy elveszhettek.

A fogyasztók visszajelzései bizonyítják, hogy a DVG alkalmatlan nemcsak az elszámoló számlák kiállítására, de a befizetett összegek elszámolására is. A befizetések sorsa ismeretlen, azt se tudják mit, hova kell könyvelni. Az ügyfélszolgálatuk is elismeri a hibát, a reklamációkra törlik is a tartozást. Ezek miatt javasoljuk, hogy alaposan nézzék át, hogy mikor milyen befizetéseket teljesítenek a DVG Zrt. felé.

Ez nem más, mint a dunaújvárosi fogyasztók zaklatása és ismételt kísérlet a jogtalan pénzbeszedésre. A fizetési emlékeztető újra megerősíti, hogy a DVG Zrt. alkalmatlan a távhőszolgáltatással járó kötelezettségek ellátására, illetve szakmai hiányosságok miatt képtelen az ehhez kapcsolódó ügyviteli tevékenység biztosítására. Bebizonyosodott, hogy a politikai okok miatt erőszakkal megszerzett tevékenységükhöz még mindig nem tudnak szakértelmet biztosítani.