Friss! Pünkösdi jókívánságok Pintér Tamásnak

Tovább a részletekre »

DVCSH: az otthon melege – játékkal

2007.11.05.

“Játsszon velünk-s a család nyaralását mi álljuk!” jelszóval hirdetett játékot a DVCSH Kft. a Dunaújvárosi Hírlap, a Dunaújváros Online, a Heti Téma és a Centro hasábjain.


  "Játsszon velünk – s a család nyaralását mi álljuk!" – ezzel a szlogennel hirdet játékot fogyasztóinak és minden dunaújvárosi lakosnak. a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna-, Hőszolgáltató Kft.
    Játsszanak velünk, s legyen szerencséjük!
   
    Hetente egy totó – négy héten át

   
    Az akciót négy hétre bontva hirdeti a szolgáltató: hamarosan, majd az akció során heti egy alkalommal megjelenik a Centro, a Heti Téma , a Dunaújvárosi Hírlap és a Dunaújváros Online,  hasábjain egy-egy DVCSH-totó, amelyekben a távhőszolgáltatással kapcsolatos kérdésekre kérnek válaszokat.
    A helyes megoldást beküldők között sorsolják ki azokat, akik vagy az egyhetes családi nyaralás, vagy a videókamera, esetleg a kempingfelszerelés tulajdonosai lesznek. Ebben a játékban részt vehet városunk minden lakosa – attól függetlenül, hogy igénybe veszi-e a DVCSH kínálta szolgáltatásokat.
    Emellett fogyasztói számára külön jutalomról is gondoskodik a DVCSH: ha a beküldők totószelvényükre ráírják vevőazonosító számukat, kizárólag közöttük egy húszezer, illetve további hat tízezer forintos távhőkedvezményt is kisorsolnak!
   
    "Az otthon melege" – írásokban, gyerekrajzokon
   

    A társaság a gyerekekre is gondol: Az otthon melege címmel várják általános iskolások írásait vagy rajzait. A pályázat hátterében az áll, hogy a DVCSH értékrendjében a legfőbb érték a család – így a választott cím tartalmazhatja mindazon értékeket, amelyek összekötik a család tagjait.

    Kedves Gyerekek! Írjátok le, rajzoljátok le, hogy nektek mit jelent az otthonotok melegsége, a családotok szeretete!
    A legjobb pályaművek beküldői digitális fényképezőgépet vagy ajándékcsomagot kapnak, ráadásul – általános iskolák figyelem! –, azt a közösséget, ahonnan a legtöbb pályamű érkezik be, százezer forintos támogatásban részesíti a társaság.
    A DVCSH játéka november elején kezdődik, a sorsolás és eredményhirdetés december 14-én lesz – az eredmény a díjakkal együtt a karácsony meghittségéhez is hozzájárul.
    A Dunaújvárosi Víz-, Csatorna Hőszolgáltató Kft. ugyanis fontosnak tartja, hogy ne csak a távhőt, hideg- és melegvizet szolgáltasson megújulóan, a változó igényeknek megfelelve – de ajándékaival is örömet okozzon fogyasztóinak!