Friss! A DVCSH Kft-nek továbbra is van távhőszolgáltató engedélye

Tovább a részletekre »

Folytatódik a kedvezményes fűtési akció

2009.09.14.

A Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság tavasszal meghirdetett kedvezményes fűtési akcióját most a fűtés szezon kezdetén is folytatja.


Szeptember 15-től október 30-ig rendkívül kedvezményes díjú távfűtési szolgáltatást nyújt a társaság azoknak az egy hőközponthoz tartozó társasházaknak, amelyeknek közös képviselője vagy közös képviselői ezt írásban bejelentették  társaságunknak. A jelentkező közösségeknek szeptember 15-től egészen szeptember 30-ig a hatályos hődíjnál 95 százalékkal olcsóbban biztosítjuk a távhőszolgáltatást. Október 1-jétől pedig 65 százalékos kedvezménnyel egészen október 15-ig, amikor hivatalosan is kezdődik a fűtési idény. Az akció akkor sem ér véget, hanem még további 15 napig, azaz egészen október 30-ig több, mint egyharmadával olcsóbban azaz 35 százalékos kedvezménnyel vehetik igénybe a szolgáltatást.

 Nem kell megijedni senkinek sem, hogyha kellemes az időjárás, akkor is melegek lesznek a radiátorok, hiszen a házak falán lévő külső hőmérsékletérzékelők  szabályozzák a távfűtést.  Azaz, ha a külső hőmérséklet eléri a kívánt hőmérsékletet, nem melegednek fel a radiátorok, ám ha alacsonyabb a hőfok a beállított értéknél, akkor felmelegednek a fűtőtestek.  

Akik szabályozható távfűtéssel rendelkeznek, azaz KERET-programosok, és csatlakoztak az akcióhoz, ők továbbra is saját maguk dönthetik el, mikor akarnak távfűtést és mikor nem. A radiátorukon levő termosztatikus szelep segítségével állíthatják be a kívánt hőfokot

 

Természetesen a távfűtés elindulásakor  a hőmérséklet- és nyomásváltozásból adódhatnak meghibásodások, ilyenkor haladéktalanul jelezzék a gondjukat  a műszaki hibabejelentésre  a 25/413-622, 411-528, 401-030 telefonszámok bármelyiket hívhatják.

 

 

Azok, akik már tavasszal jelentkeztek az akcióra, automatikusan kedvezménnyel kapják szeptember 15- október 30. között a távfűtést.

 A kedvezményt az elszámoló számlában írja jóvá a társaság. A hőközpontokban minden díjváltozáskor a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság munkatársai leolvassák az elfogyasztott értékeket.  A mért és elfogyasztott hőt a légköbméter alapú elszámolású lakásokban fűtött  légköbméter alapján, a költségosztóval rendelkező úgynevezett KERET-programos lakások között arányosítás alapján egy erre kidolgozott algoritmus segítségével  osztják szét. Azok a társasházak, amelyek nem csatlakoztak az akcióhoz teljes áron, kedvezmények nélkül vehetik igénybe ezen idő alatt a távhőszolgáltatást.

 

 

 

 

Mennyi hődíjat fizetünk, ha nem vesszük igénybe az előszezoni kedvezményt ?

(október 30-ig)

Egy átlagos méretű lakás  távhő-fogyasztása a tavalyi adatok alapján

Díja jelenlegi áron számolva   (Áfa-val)

1,3 GJ

5248 Ft- pótfűtés nélkül

 

 

 

Mennyi hődíjat fizetünk, ha igénybe  vesszük az előszezoni kedvezményt ?

Időszak

Szeptember 15-30

Október 1 – október 15.

október 15-október 30.

Elhasznált hő

 

0.5 GJ

0,6 GJ

1.3 GJ

Fizetendő díj (Áfa-val)

101 Ft

848 Ft

3 411 Ft

Kapott kedvezmény

95%

65%

35%

Összes díj pótfűtéssel együtt ( Áfá-val)

4360 Ft pótfűtéssel

 

Dunaújvárosi Víz-, Csatorna Hőszolgáltató Kft. – Együtt a mindennapokban !