Friss! A DVCSH Kft-nek továbbra is van távhőszolgáltató engedélye

Tovább a részletekre »

FOTÓPÁLYÁZAT 2010

2010.11.01.

KERESSÜK A VÁROS LEGSZEBB FOTÓIT! Ezzel a címmel hirdet ismét fotópályázatot a www.dvcsh.hu honlap tulajdonosa Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.


Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Normál táblázat”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Calibri”,”sans-serif”;}

Az eddigi fotópályázatok népszerűségére alapozva az idén is lehetősége van dunaújvárosi fogyasztóinknak feltölteni szép és érdekes városunkról készült felvételeit.

Kategóriánként legfeljebb két képpel nevezhetnek a jelentkezők 2010.  november 2. között és 20. között a www.dvcsh.hu-ra .

A regisztrációs időszakot követően 2010. november 21-től kezdődik a szavazás. A képekre bárki leadhatja a szavazatát.  A www.dvcsh.hu honlapon a Keressük a város legszebb fotóit hirdetésre kattintva megnézheti a képeket, s szavazhat a számára kedvesekre. A szavazás 2010. december 19-én fejeződik be.  Az első három legtöbb szavazatot kapott fotó kapja meg a közönség díjait. Mindemellett szakértői zsűri is értékeli a képeket. S ők is jelölnek győzteseket. A pályázatra beküldött alkotásokból kiállítás szerveznek a kiírók.

 

Szabályok:

1.       A pályázó dunaújvárosi állandó vagy ideiglenes lakó legyen.

2.       Minden felhasználó csak egyszer regisztrálhat.

3.       Ki kell választani, hogy melyik kategóriában versenyzik. Tájkép, Sport, Portré, Minden napi életünk.

4.       Minden fotót JPEG formátumban kell feltölteni, mérete ne  haladja meg a 8 Mbyte-ot, felbontásuk minimum 1024×768,, lehetnek színesek vagy fekete-fehérek.

5.       Képszerkesztő programmal manipulált képeket kizárjuk a versenyből. A fényesség, a kontraszt, az élesség állítása, a kép körbe vágása, minimális korrekciója nem minősül manipulációnak.

6.       A DVCSH fenntartja magának a jogot,  hogy  bármelyik versenyzőt, amelyik  a pályázati kiírással és a kiírók szándékával  (azaz erkölcsileg és tartalmilag helytelennek ítélik a pályaműveket) töröljék a regisztráltak névsorából.

7.       A szavazási időszak   2010. november 21-én kezdődik és december 19-én ér véget.  Minden  szavazó fényképenként csak egy szavazatot adhat le. Mindazon által minden szavazó bármilyen számú fényképre le tudja adni a szavazatát. Díjazásra  kategóriánként a legtöbb szavazatot kapott felvételek jogosultak.

8.       Se URL-címet, se e-mail-címet ne helyezzen el a nevezési anyagon.

9.       A digitális állományokat a pályázati feltételek elfogadása után megjelenő űrlapon tölthető fel. A regisztráció során megadott adatokat az adatvédelmi törvény értelmében titkosan kezeljük, a nevezésről minden esetben visszaigazolást küldünk a megadott email-címre.

10.   Csak azokat a pályázatokat tudjuk figyelembe venni, amelyek a kiírás  minden kitételének megfelelnek.

11.    A  pályázatra beküldött felvételek a szerzői jogai a pályázatot kiírók tulajdonába kerülnek.