Friss! A DVCSH Kft-nek továbbra is van távhőszolgáltató engedélye

Tovább a részletekre »

FOTÓPÁLYÁZAT

2009.12.03.

Fotópályázatot hirdet a DVCSH. Mindenki, aki úgy érzi, hogy érdekes digitális felvételei vannak városunkról, az feltölthet kategóriánként legfeljebb kettőt szeptember december 15-ig.


A regisztrációs időszakot követően 2009. december 16-tól kezdődik a szavazás. A képekre bárki leadhatja a szavazatát.  A www.dvcsh.hu honlapon a Keressük a város legszebb fotói linkre kattintva megnézheti a képeket, s szavazhat a számára kedvesekre. A szavazás 2009. december 31-én fejeződik be.  Az első három legtöbb szavazatot kapott fotók kapják meg a közönség díjait. Mindemellett szakértői zsűri is értékeli a képeket. S ők is jelölnek győzteseket. Eredményhirdetésre 2010. január elején kerül sor. A pályázatra beküldött alkotásokból falinaptárt jelentet meg a pályázatot kiíró, a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.

 

Szabályok:

1.       Minden felhasználó csak egyszer regisztrálhat.

2.       Ki kell választani, hogy melyik kategóriában versenyzik. Tájkép, Sport, Portré, Minden napi életünk.

3.       Minden fotót JPEG formátumban kell feltölteni, mérete ne ne haladja meg a 8 Mbyte-ot, felbontásuk minimum 1024×768 , lehetnek színesek vagy fekete-fehérek.

4.       Képszerkesztő programmal manipulált képeket kizárjuk a versenyből. A fényesség, a kontraszt, az élesség állítása, a kép körbe vágása, minimális korrekciója nem minősül manipulációnak.

5.       A DVCSH és a DDS Kft-k fenntartják maguknak a jogot,  hogy  bármelyik versenyzőt, amelyik  a pályázati kiírással és a kiírók szándékával  (azaz erkölcsileg és tartalmilag helytelennek ítélik a pályaműveket) töröljék a regisztráltak névsorából.

6.       A szavazási időszak  december 16-án kezdődik és december 30-án ér véget.  Minden  szavazó fényképenként csak egy szavazatot adhat le. Mindazon által minden szavazó bármilyen számú fényképre le tudja adni a szavazatát. Díjazásra  katgóriánként a legtöbb szavazatot kapott felvételek jogosultak.

7.       Se URL-címet, se e-mail-címet ne helyezzen el a nevezési anyagon

8.       A digitális állományokat a pályázati feltételek elfogadása után megjelenő űrlapon tölthető fel. A regisztráció során megadott adatokat az adatvédelmi törvény értelmében titkosan kezeljük, a nevezésről minden esetben visszaigazolást küldünk a megadott email-címre.

9.       Csak azokat a pályázatokat tudjuk figyelembe venni, amelyek a kiírás  minden kitételének megfelelnek.

10.    A  pályázatra beküldött felvételek a szerzői jogai a pályázatot kiírók tulajdonába kerülnek.