Friss! DVG fizetési emlékeztetőjéhez…

Tovább a részletekre »

Fűtés akár 95 százalékos kedvezménnyel

2009.03.17.

Rendkívül kedvező áron és ebből adódóan nagy sikerrel hirdette meg a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. tavaly az utó-illetve előszezoni akciót.

 

–     Cégünk jobban szeretne alkalmazkodni a fogyasztói igényekhez, s most lehetősége is van arra, hogy folytassa a  különleges akciót a fűtési szezon vége előtt –

magyarázza Pikóné Perjési Irén a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója. – –          Április 15-től május 15-ig is folytatólagos távfűtési szolgáltatást nyújtunk  azoknak az egy hőközponthoz tartozó társasházaknak, amelyeknek közös képviselője vagy közös képviselői ezt írásban bejelenti április 3- ig társaságunknak. A szolgáltatást rendkívül kedvező díjfeltételek mellett biztosítjuk. A jelentkező közösségeknek már április elsejétől egészen április 15-ig a korábbi hődíjnál 35 százalékkal olcsóbban adjuk a távhőszolgáltatást. Április 15-től pedig 65 százalékos kedvezménnyel egészen május 1-ig, május 1-től kezdődően minden elhasznált gigajoul hődíjának csupán 5 százalékát kell a fogyasztóknak fizetni.

Az ügyvezető igazgató elmondta, hogy ez nem jelent folyamatos fűtést, hanem csak azt, ha lehűl a levegő, akkor nem kell külön kérni és teljesáron fizetni a pótfűtést. Ugyanis a házak falán lévő külső hőmérséklet-érzékelők továbbra is szabályozzák a távfűtést, így, ha a külső hőmérséklet eléri a kívánt hőmérsékletet nem melegednek fel a radiátorok, ám ha alacsonyabb a hőfok a beállított értéknél, akkor felmelegednek a fűtőtestek. Azoknak is egyértelműen megéri, hogy  jelentkezzenek az akcióra, akik szabályozható távfűtéssel rendelkeznek. Ők a lakásaikban szabályozhatják, hogy mikor akarnak távfűtést és mikor nem.

–          A Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság: az utószezoni fűtési akcióhoz hasonlóan, úgynevezett előszezoni kedvezményt is biztosít szeptember 15. és október 31. között az utószezonihoz hasonló feltételekkel –tudjuk meg Pikóné Perjési Irén ügyvezető igazgatótól. –  Ennek részleteiről a későbbiekben tájékoztatjuk fogyasztóinkat. Jelentkezést az utó- és előszezoni akcióra kizárólag április 3-ig fogadunk el, akik ezt követően jelentkeznek pótfűtésre csak a korábbi feltételek mellett tudjuk ezt biztosítani.

 

Az alábbi táblázat segítségével mindenki számára egyértelművé válik, hogy komoly megtakarításra tehet szert az akció következtében.

 

Kapcsolódó dokumentumok: