Friss! A DVCSH Kft-nek továbbra is van távhőszolgáltató engedélye

Tovább a részletekre »

Fűtés féláron vagy akár 95 százalékos kedvezménnyel

2008.09.13.

A héten már itt az ősz, esővel, hűvössel. Semmi gond, ahogy láthatják az alábbi táblázatból, összességében mintegy 100 forintért a hónap végéig megkaphatják a vágyott meleget.


Sőt a továbbiakban is, egészen október végéig  kedvezményes áron.

A Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság tavasszal meghirdetett kedvezményes fűtési akcióját most a fűtés szezon kezdetén is folytatja.

Szeptember 15-től október 30-ig rendkívül kedvezményes díjú távfűtési szolgáltatást nyújt a társaság azoknak az egy hőközponthoz tartozó társasházaknak, amelyeknek közös képviselője vagy közös képviselői ezt írásban bejelentették  társaságuknak. A jelentkező közösségeknek szeptember 15-től egészen szeptember 30-ig a hatályos hődíjnál 95 százalékkal olcsóbban biztosítjuk a távhőszolgáltatást. Október 1-jétől pedig 90 százalékos kedvezménnyel egészen október 15-ig, amikor hivatalosan is kezdődik a fűtési idény. Az akció akkor sem ér véget, hanem még további 15 napig, azaz egészen október 30-ig féláron vehetik igénybe a szolgáltatást.

Természetesen a házak falán lévő külső hőmérsékletérzékelők továbbra is szabályozzák a távfűtést az akciós szolgáltatásban részt vevőknek így, ha a külső hőmérséklet eléri a kívánt hőmérsékletet nem melegednek fel a radiátorok, ám ha alacsonyabb a hőfok a beállított értéknél, akkor felmelegednek a fűtőtestek. Akik szabályozható távfűtéssel rendelkeznek, azaz KERET-programosok, és csatlakoztak az akcióhoz, az előszezoni akció következtében saját maguk dönthetik el, mikor akarnak távfűtést és mikor nem.

 

Azok, akik már tavasszal jelentkeztek az akcióra, automatikusan kedvezménnyel kapják szeptember 15- október 30. között a távfűtést.

 A kedvezményt az elszámoló számlában írja jóvá a társaság. A hőközpontokban minden díjváltozáskor a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság munkatársai leolvassák az elfogyasztott értékeket.  A mért és elfogyasztott hőt a légköbméter alapú elszámolású lakásokban fűtött  légköbméter alapján, a költségosztóval rendelkező úgynevezett KERET-programos lakások között arányosítás alapján egy erre kidolgozott algoritmus segítségével  osztják szét. Azok a társasházak, amelyek nem csatlakoztak az akcióhoz teljes áron, kedvezmények nélkül vehetik igénybe ezen idő alatt a távhőszolgáltatást.

 

A várható megtakarítás 5000 forint

 

 

Mennyi hődíjat fizetünk, ha nem vesszük igénybe az előszezoni kedvezményt ?

(október 30-ig)

Egy átlagos méretű lakás  távhő-fogyasztása a tavalyi adatok alapján

Díja jelenlegi áron számolva  pótfűtéssel (Áfa-val)

2,1 GJ

8 478 Ft

 

 

 

Mennyi hődíjat fizetünk, ha igénybe  vesszük az előszezoni kedvezményt ?

Időszak

Szeptember 15-30

Október 1 – október 15.

október 15-október 30.

Elhasznált hő

 

0.5 GJ

0,6 GJ

1.5 GJ

Fizetendő díj (Áfa-val)

101 Ft

242 Ft

3 028 Ft

Kapott kedvezmény

95%

90%

50%

Összes díj pótfűtéssel együtt ( Áfá-val)

3 371 Ft