Friss! Pünkösdi jókívánságok Pintér Tamásnak

Tovább a részletekre »

Fűtés féláron vagy akár 95 százalékos kedvezménnyel

2008.03.16.

Társaságunk jobban szeretne alkalmazkodni a fogyasztói igényekhez, s most lehetősége is van arra, hogy különleges akciót indítson már a fűtési szezon vége előtt.

Április 15-től május 15-ig is folytatólagos távfűtési szolgáltatást nyújtunk azoknak az egy hőközponthoz tartozó társasházaknak, amelyeknek közös képviselője vagy közös képviselői ezt írásban bejelenti április 10-ig társaságunknak. A szolgáltatást rendkívül kedvező díjfeltételek mellett biztosítjuk. A jelentkező közösségeknek már április elsejétől egészen április 15-ig a hatályos hődíjnál 50 százalékkal olcsóbban adjuk a távhőszolgáltatást. Április 15-től pedig 90 százalékos kedvezménnyel egészen május 1-jéig. Május 1-jétől kezdődően május 15-ig minden elhasznált gigajoul hődíjának csupán 5 százalékát kell a fogyasztóknak megfizetni.

Természetesen a házak falán lévő külső hőmérsékletérzékelők továbbra is szabályozzák a távfűtést, így, ha a külső hőmérséklet eléri a kívánt hőmérsékletet nem melegednek fel a radiátorok, ám ha alacsonyabb a hőfok a beállított értéknél, akkor felmelegednek a fűtőtestek. Akik szabályozható távfűtéssel rendelkeznek, az utószezoni akció következtében továbbra is saját maguk dönthetik el, mikor akarnak távfűtést és mikor nem.

A Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság: az utószezoni fűtési akcióhoz hasonlóan, úgynevezett előszezoni kedvezményt is biztosít szeptember 1 és október 30. között. Jelentkezést az utó- és előszezoni akcióra kizárólag április 10-ig fogadunk el, akik ezt követően jelentkeznek pótfűtésre csak a korábbi feltételek mellett tudjuk ezt biztosítani.

Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

 

Kapcsolódó dokumentumok: