Friss! Pünkösdi jókívánságok Pintér Tamásnak

Tovább a részletekre »

Házi szennyvízátemelők üzemeltetése

2014.01.13.

Amennyiben az Ön felhasználási helyén a szennyvíz közcsatornába történő bevezetése házi szennyvíz beemelő szivattyú alkalmazásával került kialakításra

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatást!

A 458/2013. (XII. 2.) Kormány rendelettel módosított, a víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény egyes rendelkezéseinek végrehajtásáról szóló 58/2013. (II. 27.) Kormány rendelet alapján a szennyvízelvezető törzshálózathoz csatlakoztatott házi szennyvízátemelők üzemeltetését jövőben a víziközmű szolgáltatónak kell végezni, melynek feltétele, hogy a felek átadás-átvételi eljárást folytassanak le legkésőbb 2014. február 28-ig.

Fent hivatkozott jogszabály alapján, amennyiben a rendeletben biztosított kedvezményekkel élni kíván, Önnek be kell jelentenie társaságunk felé a szennyvíz beemelőjére (házi kisátemelőjére) vonatkozó átadási igényét írásban, vagy telefonon, hogy annak átvétele legkésőbb 2014. február 28-ig megtörténhessen.

Kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatunkat, és a műszaki igazgatót ill. a csatornahálózati részleg vezetőjét választva egyeztessen egy Önnek is megfelelő időpontot.

Kérjük szíves együttműködését a jogszabályi előírásoknak megfelelő műszaki állapot kialakításában, hogy szolgáltatásunkat a jövőben is zavarmentesen, megelégedésére vehesse igénybe.