Friss! A DVCSH Kft-nek továbbra is van távhőszolgáltató engedélye

Tovább a részletekre »

Hétfőtől forgalomelterelés a Vasmű úton

2011.02.25.

Forgalomelterelés várható a Dózsa buszmegálló és az Aranyvölgyi út Városháza közötti részén. Óvatosan vezessenek február 28. és március 23. között az arra közlekedők.


A forgalomkorlátozást az teszi szükségessé, hogy a közelmúltban meghibásodott a Városháza előtt futó NA 400-as öntött vas víznyomó-vezeték. Az üzemzavart elhárították a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. munkatársai, de a vízelfolyás az útburkolatban nagymértékű süllyedést okozott.

A DVCSH szakemberei Dunaújváros Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának illetékeseivel együtt megállapították, hogy az útburkolat helyreállítása a közlekedés biztonsága érdekében nem tűr halasztást, s ezért az előírásoknak megfelelően a szolgáltató elkészíttette a forgalomelterelési tervet, amelyet a szakhatóság jóvá is hagyott, így nincs akadálya a helyreállítási munkák megkezdésének.

 

A forgalomelterelés a Dózsa Mozival szemközti buszmegálló után kezdődik, ahol a külső sáv ideiglenesen megszűnik, tehát a három helyett két sávon kénytelenek osztozni a közlekedők. Ugyancsak megszűnik a külső sáv  a Városháza előtt az Aranyvölgyi útra kanyarodó sávnál, s egy körülbelül 50 méteres szakaszon magán az Aranyvölgyi úton. A forgalomkorlátozásra táblák, útburkolati jelek hívják fel a figyelmet. Kérjük, vezessenek óvatosan.

A forgalomban résztvevők megértését ezúton is köszöni a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.