Friss! A DVCSH Kft-nek továbbra is van távhőszolgáltató engedélye

Tovább a részletekre »

Itt a lehűlés – marad a fűtés

2011.04.13.

Szeszélyes, mint az április tartja a szólás, ugyan 15-től hivatalosan véget érne a fűtés szezon, de a legfrissebb előrejelzések szerint az időjárás ezt nem veszi tudomásul.


A hétvégén és a jövő hét elején fagypont közelébe hűl le éjszaka a hőmérséklet, s a legmagasabb nappali hőmérséklet sem hagyja el a 15 °C fokot.

A kedvezőtlen időjárás miatt a Dunaújvárosi Víz,- Csatorna- Hőszolgáltató Kft. egyeztetve Dunaújváros Megyei jogú Város Polgármesterével úgy határozott, hogy április 15-t követően – az előrejelzések szerint a jövő hét elejéig mindenképpen – fenntartja a városban a távhőszolgáltatást.

Éppen ezért a távfűtés újraindítását 15-én nem kell kérniük a közös képviselőknek.

Ahogy a nappali átlaghőmérséklet meghaladja a két egymást követő napon várhatóan 12 °C -t a szolgáltató – külön kérés nélkül – leállítja városi szinten a távfűtést.

 

A szolgáltatás igénybevétele nem kötelező április 15-től a városlakóknak. Azok a közösségek, amelyek a hideg idő ellenére sem kívánják lakásaikban a távfűtést, írásban kérhetik a társaság ügyfélszolgálati irodájában (Dunaújváros, Építők útja 1.) annak beszüntetését, mint ahogy a jövő heti leállítást követően ugyancsak társasházanként írásban kell kérni az újraindítást is.