Friss! A DVCSH Kft-nek továbbra is van távhőszolgáltató engedélye

Tovább a részletekre »

Játsszon velünk ! Kisebb lesz a fűtés számlája

2008.11.20.

Játékot hirdet a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. fogyasztóinak és minden dunaújvárosi lakosnak. Legyen szerencséjük !


Négy héten keresztül minden héten megjelenik a Helyi Témában és a Dunaújváros Online-on egy-egy totó-szelvény, amelyekben a  távhő-  és vízszolgáltatással kapcsolatos kérdésekre kérjük válaszaikat. A helyes válaszokat beküldők között sorsoljuk ki azokat, akik  hődíj-kedvezményekben részesülnek.Bármelyik heti szelvénnyel részt vehet a sorsoláson, ha mind a négyet helyes válasszal  küldi be, megnégyszerezi az esélyét.

 

Általános iskolások és iskolák figyelem !

 

Társaságunk a gyerekekre is gondol, várjuk általános iskolások  rajzait  : – Az otthon melege címmel.  A legfőbb érték a család, az otthon melege cím tartalmazhatja mindazon értékeket, amelyek összekötik a család tagjait.  Egy helyzet, egy pillanat, egy életkép igazolásául annak, hogy a külvilág biztonsága és kényelme az emberek közötti kapcsolatok, a szeretet, a megértés, az egymásra odafigyelés nélkül nem sokat ér. Kedves Gyerekek! Rajzoljátok le, hogy nektek mit jelent nektek az otthonotok melegsége, a családotok szeretete.

A legjobb pályaművek beküldői digitális fényképezőgépet vagy ajándékcsomagot kapnak.

 Általános iskolák figyelem ! Azt a közösséget, ahonnan a legtöbb pályamű érkezik be : 100.000 forintos támogatásban részesíti társaságunk.

 

A játék november elején kezdődik, a sorsolás és eredményhirdetés december 14-én lesz.

 

A Dunaújvárosi Víz-, Csatorna-  Hőszolgáltató Kft. Kft. fontosnak tartja, hogy ne csak a távhőt, ivó- és használati melegvizet szolgáltasson megújulóan, a változó igényeknek megfelelve, hanem ajándékaival örömet is okozzon fogyasztóinak !

 

 

Dunaújvárosi Víz-, Csatorna-  Hőszolgáltató Kft.