Friss! DVG fizetési emlékeztetőjéhez…

Tovább a részletekre »

Kiemelten fontos tudnivalók

2020.10.28.

Tájékoztató a koronavírus-járvány miatti tevékenységkorlátozó intézkedésekről

Tisztelt Fogyasztónk!

A magyarországi új fertőzöttek számának folyamatos növekedése a járvány második hullámát jelzi. Társaságunk intézkedéseivel folyamatosan követi a változó körülményeket, a lehető leggyorsabban reagálunk a kialakult helyzetre, így

Társaságunknál az alábbi szigorú járványügyi előírásokat vezettük be:

Mindannyiunk védelme érdekében kérjük, hogy – személyes ügyintézése során – viseljen szájat és orrot is eltakaró maszkot és használja a kihelyezett kézfertőtlenítőt. Ügyfélszolgálatunkon egy időben legfeljebb egy ügyfél tartózkodhat.

Környezetünk védelme érdekében papíralapú számla helyett válassza az elektronikus számlát! Írásbeli kérésre a tárgyhavi számlákat PDF formátumban, az Ön által megadott e-mail címre kézbesítjük. E-számla igénylés:

https://www.dvcsh.hu/elektronikus-szamla-igenyles/

Teljesítse díjfizetési kötelezettségét kényelmesen, gyorsan, biztonságosan otthonról:

Elektronikus számlát igénylő fogyasztóink kiegyenlíthetik számláikat:

  • csoportos beszedési megbízással a szolgáltatási számlák értéke minden hónapban a folyószámláról kerül levonásra. A megbízást a netbankon keresztül csak egyszer kell megadni, mely a banki visszaigazolást követő hónaptól, visszavonásig érvényes.
    Új megbízáshoz az alábbi azonosítók szükségesek:
    Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. GIRO azonosítója: A11456498T207 és a felhasználási hely azonosítója: 9 jegyű azonosító (a számlák első oldalán található)
  • online befizetéssel: Az elektronikus számla megküldésekor az e-mailben megjelölt linkre kattintva indítható, a befizetést követően a szolgáltatónál vezetett vevői folyószámláján azonnal könyvelésre kerül.
  • egyedi utalással. Utalása közleményébe kérjük, kizárólag az alábbi számokat tüntesse fel: vevőazonosító/számla sorszáma. (A vevőazonosító a számla 3. oldal bal felső sarkában, a számla sorszáma: a számla első oldalának jobb felső sarkában található.)
  • Készpénzátutalási megbízással rendelkező ügyfelek részére a QR kód használatával, az iCsekk alkalmazáson keresztül biztosítunk biztonságos és kényelmes megoldást: mobileszközről bankkártyájával fizetheti QR kóddal ellátott papíralapú csekkjeit. További tudnivalókért, kérjük, kattintson a https://www.posta.hu/icsekk weboldalra.

Kerülje el a postai sorban állást, vagy a felesleges banki költségeket!

A számlák határidőben történő rendezéséhez válassza a környezetkímélő, gyors  elektronikus számlát, fizessen online, vagy a QR kód segítségével.