Friss! A DVCSH Kft-nek továbbra is van távhőszolgáltató engedélye

Tovább a részletekre »

Közmeghallgatásra válasz

2021.12.20.

A polgármester tovább folytatja hazugságait!

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal VKEFFO/9393-3/2021 ügyiratszámon hozott végzésében kötelezte a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna Hőszolgáltató Kft-t, hogy 2022. január 1. napját követően is folyamatosan lássa el a víziközmű-szolgáltatási feladatokat további hatósági döntésig. (https://www.dvcsh.hu/wp-content/uploads/2021/12/MEKH-vizikozmu-szolgaltatas-biztositasara-felhivas.pdf)

A MEKH végzése alapján 2022.01.01. után is a DVCSH Kft. a díjak beszedésére jogosult víziközmű szolgáltató.

A fent hivatkozott, 2021.12.09-én kelt MEKH végzés, ahogy a DVCSH Kft. birtokában, úgy feltételezhetően a Dunaújvárosi Önkormányzat birtokában is volt a 2021. december 16-án megtartott közmeghallgatás időpontja előtt. 

A közmeghallgatáson Pintér Tamás polgármester – arra szólította fel a fogyasztókat, hogy a DVCSH Kft. felé december 31. napját követően ne fizessenek semmit, így a víziközmű szolgáltatás díját sem. 

A közmeghallgatáson tett nyilatkozat és a MEKH határozat ellentmondásban vannak egymással. A határozat keltezése és a közmeghallgatás napja között látható időrend alapján számunkra egyértelmű, hogy a polgármester ismét hazudott.

A víziközmű szolgáltatással kapcsolatban tett nyilatkozata, fogyasztók felé a számlák meg nem fizetésére tett felszólítása a nyilvánvaló hazugság miatt már sokadszorra teszi hiteltelenné a városvezetést és erősen megkérdőjelezi a várost vezető személy alkalmasságát is.

Az elhangzottak mellett társaságunk nem mehet el szó nélkül. Pintér Tamás, a DVG Zrt. és a DVCSH Kft. többségi tulajdonosát jelentő város polgármestere, a nagy nyilvánosság előtt tett számlafizetésre irányuló nyilatkozatával szándékos károkozásnak minősíthető cselekedetet hajtott végre, így a DVCSH Kft. feljelentéssel él vele szemben. 

Tisztelettel

Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. 

 

Kapcsolódó dokumentumok: