Friss! A DVCSH Kft-nek továbbra is van távhőszolgáltató engedélye

Tovább a részletekre »

Megkezdődött a külső medence rekonstrukciója

2007.06.13.

Csőtörés volt ugyanis az uszoda külső medencéjénél, s mikor a szerelők megvizsgálták az ominózus csőszakaszt, látták, hogy itt a részleges javítás semmit nem ér, az egész cserére szorul.

Városunk képviselői megszavazták a vezeték cseréjét – az uszoda ugyanis a városé – s a határozatot követően a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. rohamtempóben nekiállt a munkáknak, hogy minél előbb nyithasson a strand.

Megtörtént az anyagok beszerzése, s már befejezték a szerkezeti csőelemek bontását, s elkezdődött az újak beépítése. Az önkormányzattal kötött szerződés értelmében ugyanis egy hónap van a rekonstrukció befejezésére.

Pikóné Perjési Irén, a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft ügyvezetője szerint mindent megtesz a társaság, hogy tartsák a határidőt.  Tisztában vannak ugyanis azzal, hogy mennyire fontos nyáron az uszoda külső medencéje az egész városnak:

– A fontossága miatt vállaltuk fel, hogy a bontási munkákat  térítésmentesen végezzük. Mi gyors, precíz munkával, s ezzel az anyagi hozzájárulással tudunk segíteni abban, hogy kánikulában legyen hol úszni, napozni városunk lakóinak.