Friss! A DVCSH Kft-nek továbbra is van távhőszolgáltató engedélye

Tovább a részletekre »

Megújultunk

2007.04.12.

Megújult honlappal várjuk a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft ügyfeleit vagy azokat, akik csak éppen érdeklődnek társaságunk iránt.

A megújulás nem csupán a külcsínben van. Sokkal inkább abban, hogy igyekezünk praktikusabb, hasznosabb információkat is adni. 

Ez a honlap – szándékaink szerint – a tájékoztatás mellett szolgáltatat is. Társaságunk egyik alapelvét szeretnénk az internet segítségével is megjeleníteni, miszerint a szolgáltatásunk minősége, fogyasztóink elégedettsége a legfontosabb számunkra.

Láthatják tevékenységünk rendkívül szerteágazó. A távhőszolgáltatás, a vízszolgáltatás és az uszoda üzemeltetése is társaságunk feladata. Ezek a területek önmagukban is összetettek, de győződjenek meg erről maguk is, nyissák meg az egyes üzletágak bemutatását.    

Mielőtt továbbkattintanának, engedjék meg, hogy felhívjuk figyelmüket elsőként az Online mérőóra bejelentésre. A mellékvízmérő-állás bejelentését tesszük ezzel kényelmesebbé, könnyebbé.

Érdemes megnyitni a Mérőóra leolvasás üteme című rovatot is, itt megtudhatják, hogy az aktuális hónapban melyik utca, melyik társasházában lesz mellékvízmérő vagy költségosztó leolvasás.
 Természetesen, ha kérdésük van, arra is lehetőséget biztosítunk a Kérdezz-felelek rovat segítségével, ehelyütt közérdekű felvetéseikre is válaszolunk.

A társasággal kapcsolatos aktuális információkat is olvashatnak, sőt archívum segíti a régebbi hírek között az eligazodásukat.
Világunk változik, különböző kihívásokra kell állandóan válaszolnunk. Mi sem vagyunk ezzel
másképp. Társaságunk fontosnak tartja, hogy korszerű, a lehetőségekhez képest a különböző
igényeknek is megfelelő szolgáltatásokat nyújtson, honlapunk is ezt a törekvést igyekszik
megjeleníteni. Használják!