Friss! DVG fizetési emlékeztetőjéhez…

Tovább a részletekre »

Mindjárt lejár a határidő….

2010.11.20.

Szombat éjfélig lehet feltölteni már csak képeket a a honlapunkra a pályázati feltételek elfogadása után fényképeit. .


A pályázati kiírás teljes részletességgel a honlapon olvasható. Érdemes a regisztrációval  néhány percet eltölteni, mert  hődíj-kedvezményeknek és tárgyjutalmaknak is keresnek gazdát, ahogy azt a korábbiakban már megtapasztalhatták a részt vevők. Nem beszélve arról, hogy tárlaton is bemutatjuk a legjobb alkotásokat, s egy plusz meglepetéssel is készülnek a kiírók. Volt, aki nem jól értelmezte a kiírást s módosítani kívánt a feltöltött képeken. Ezt saját maga nem tudja megtenni, csak a működtető közreműködésével végezhetünk el bármiféle módosítást biztonsági okokból a már feltöltött képeken. Éppen ezért kérjük, ha bárkinek ilyen igénye van,  írásban juttassa el ilyen irányú kérelmét regisztrációs adataival a feketegyorgyi@dvcsh.hu e-mail címre.

Maga a megmérettetés két körön zajlik. Egyrészt  egy szakértő zsűri bírálja el a képeket, másrészt pedig a városlakók szavazataikkal is juttathatnak elismeréshez pályázókat.

Ami azért nem lesz annyira egyszerű, ugyanis  már eddig is beküldött képek közül is  nagyon nehéz lenne választani. Pedig regisztrációs időszakot követően 2010. november 21-től kezdődik a szavazás. A képekre bárki leadhatja a szavazatát.  A www.dvcsh.hu honlapon a Keressük a város legszebb fotóit hirdetésre kattintva a pályaművek alatt  megnézheti a képeket, s szavazhat a számára kedvesekre. A szavazás 2010. december 19-én fejeződik be.  Kategóriánként az első három legtöbb szavazatot kapott fotó kapja meg a közönség díjait.