Friss! DVG fizetési emlékeztetőjéhez…

Tovább a részletekre »

NAV vizsgálat eredménye

2021.12.03.

Tisztelt Fogyasztóink!

Dunaújváros Önkormányzata és a DVG Zrt. bejelentése alapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Fejér Megyei Adó- és Vámigazgatósága 7430392379 ügyszámon 2021.10.20. naptól 2021.11.18. napig terjedő időszakban jogkövetési vizsgálatot folytatott a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. –nél, a 2021. július, augusztus, szeptember havi távhő szolgáltatási számlák kiadása miatt.

A vizsgálat eredményeképp a hatóság megállapította, hogy – mivel az érintett felek között a jogviták még nem zárultak le, – a bíróság jogerős döntéséig társaságunk számlázási gyakorlata megfelelő, ezen időszakra kibocsátott számlák a hatályos törvényeknek mindenben megfelelnek.

A NAV fenti döntése igazolja, hogy a társaságunk által kibocsátott számlák ellenértékére jogosan tartunk igényt, annak megfizetését jogosan követeljük a fogyasztóktól.

Fentiekre hivatkozva ismételten felhívjuk figyelmüket a költségek és késedelmi kamat növekedésének elkerülése érdekében a DVCSH Kft. által kiadott számlák rendezésére.

Hangsúlyozzuk, hogy a DVG Zrt. számláinak ellenértéke addig van biztonságban, amíg a fogyasztó magánál tartja, így kérjük, hogy a DVG Zrt. által kibocsátott számlákat ne fizessék be a jogi eljárások lezárulásáig.

Tisztelettel,

Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.