Friss! A DVCSH Kft-nek továbbra is van távhőszolgáltató engedélye

Tovább a részletekre »

Önkormányzat nyilatkozatának cáfolata

2021.10.07.

Tisztelt Fogyasztóink! Tisztelt Dunaújvárosiak!

A Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. igyekszik távol tartani magát a közösségi médiában zajló lejárató kampánytól, azonban a DMJV Önkormányzatának dunaújváros.com oldalán „Újabb DVCSH-s vád dőlt meg” címmel több helyen megjelentetett cikkében elhangzottakat már nem hagyhatjuk szó nélkül:

Továbbra is fenntartjuk, hogy Pintér Tamás, Dunaújváros polgármestere befizette a júliusi és az augusztusi távhőszámláját társaságunknak, a befizetés tényét bizonyítani tudjuk, a távhő számla értéke minden kétséget kizáróan társaságunk bankszámlájára beérkezett, miközben arra bíztatta Dunaújváros lakóit, hogy ők fizessenek máshová.

Hogy ezt önmaga tette, vagy valamelyik rokona, vagy megbízott a befizetéssel mást, azt nem tisztünk vizsgálni. Mint ahogy azt sem szoktuk vizsgálni, hogy a postai csekket az ügyfelünk maga vitte a postára vagy megkérte erre valamelyik ismerősét. A tény, ettől még tény marad. Az Önök dolga, hogy elhiszik-e az Önkormányzat, vagy sajtószóvivője által elferdített valóságot.

Arról pedig, hogy a város vezetőinek hány rokona, családtagja vagy képviselő dolgozik a DVG Zrt.-ben, és ők az utóbbi időben milyen beosztásokban és mennyi pénzért vannak jelen, rajtunk kívül is nagyon sokan látják, tudják, tapasztalják. Így nem velünk kell erről elszámolni, majd elszámolnak Önökkel, a választóik felé.

2021. október 07.

Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.