Friss! DVG fizetési emlékeztetőjéhez…

Tovább a részletekre »

Önkormányzati határozat a DVG Zrt. egyenlegközlőjéhez

2022.08.26.

Az önkormányzat szóvivője lassan egy éve hivatkozik arra, hogy a fogyasztók 2021. július 01. napját követő fogyasztási időszak után a DVCSH Kft. felé teljesített befizetéseit csak bizonyos feltételek teljesítése esetén, vagy egyáltalán nem tudja a DVG Zrt. figyelembe venni.

Felhívjuk figyelmüket, hogy nyilatkozataival, illetve a tanúsított magatartásával a DVG Zrt. nem tartja be a DMJV Önkormányzatának 888/2021. (X.21.) határozatában foglaltakat. (mellékeljük a határozatot)

A hivatkozott határozat 3. pontjában az Önkormányzat „kifejezetten utasítja” a DVG Zrt.-t, hogy a felhasználók által a DVCSH Kft. részére megfizetett távhőszolgáltatási díjat – annak bizonylata bemutatása mellett – a DVG Zrt. részére megfizetettnek, kiegyenlítettnek tekintse!

A határozatban foglaltak alapján a 2021.07.01. naptól kezdődő teljesítési időszakra vonatkozó kifizetett számlaértékeket a DVG Zrt.-nek a DVCSH Kft.-vel szemben kell érvényesítenie.

A határozatban a bizonylatok bemutatására nincs határidő megszabva, sőt, az így elismert számlaidőszakra sem, tehát a DVCSH Kft. felé befizetett számlák összegével kizárólag a két szolgáltató köteles elszámolni egymással.

Tisztelt Távhő Fogyasztó!

Javasoljuk, hogy kérje a DVG Zrt.-től a 888/2021. (X.21.) határozatban foglaltak teljesítését, a DVCSH Kft. felé teljesített befizetések elismerését függetlenül a befizetés időpontjától, vagy a fent megjelölt számlázott időszaktól.

Tisztelettel:

Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.

Kapcsolódó dokumentumok: