Friss! Pünkösdi jókívánságok Pintér Tamásnak

Tovább a részletekre »

Pályázat – indult !

2008.09.02.

Már fel lehet tölteni a www.dvcsh.hu honlapra azokat a felvételeket, amelyek ott lapulnak a fényképezőgépeinken, albumjainkban, vagy még az sem késő, hogy új felvételeket készítsünk.


 

Bárki benevezhet e nemes versenybe. Korosztályi megkötés nincs, a pályázás sem okoz különösebb nehézséget, csak rá kell kattintani a www.dvcsh.hu honlapon a „fotópályázat” bannerra.

A honlap  tulajdonosa Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. a DunaNet Design Stúdióval és a Dunaújvárosi Online-nal közösen csatlakozott a

„Keressük a város legszebb fotóit!” címmel a Kistérségi Eurpai Uniós és Idegenforgalmi Kht által meghirdetett fotópályázathoz.

 

A csatlakozás következtében még egy pályázat van a pályázaton belül.

 

Mindenkinek, aki úgy érzi, hogy szép és érdekes digitális felvételei vannak városunkról, előregisztráció után feltöltheti azokat – kategóriánként legfeljebb 2-2-t  szeptember 21-ig a www.dvcsh.hu-ra.

A regisztrációs időszakot követően szeptember 22-től indul a szavazás. Minden egyes felvételre bárki szavazhat, s a legtöbb szavazatot kapott fotósok kapják meg a közönség díjait. Amelyek között stílszerűen távfűtési kedvezmények és uszodabelépők is lesznek a tárgyjutalmak mellett. A szavazás október 3-án éjfélkor ér véget, díjkiosztás október 6-án lesz.

 

Szabályok:

1.      Minden felhasználó csak egyszer regisztrálhat.

2.      Ki kell választani, hogy felhasználó melyik kategóriában versenyzik, akár több kategória is választható. Kategóriák: Tájkép, Sport, Portré, Minden napi életünk. Minden fotót JPEG formátumban kell feltölteni, mérete ne haladja meg a 8 Mbyte-ot, felbontásuk minimum 1024×768, lehetnek színesek vagy fekete-fehérek is.

3.      Képszerkesztő programmal manipulált képeket kizárjuk a versenyből. A fényesség, a kontraszt, az élesség állítása, a kép körbevágása, minimális korrekciója nem minősül manipulációnak.

4.      A DVCSH és a DDS fenntartják maguknak a jogot, hogy bármelyik versenyzőt és pályaművét, amelyik nem egyezik a pályázati kiírással és a kiírók szándékával (azaz erkölcsileg és tartalmilag helytelennek ítélik a pályaműveket) töröljék a regisztráltak névsorából és a pályaművek sorából.

5.      A szavazási időszak szeptember 22-én kezdődik és október 3-án ér véget. Minden szavazó fényképenként csak egy szavazatot adhat le. Mindazon által minden szavazó bármilyen számú fényképre le tudja adni a szavazatát. Díjazásra kategóriánként a legtöbb szavazatot kapott felvételek jogosultak.

6.      Se URL-címet, se e-mail címet ne helyezzen el a nevezési anyagon.

7.      A digitális állományok a pályázati feltételek elfogadása után megjelenő űrlapon tölthetőek fel. A regisztráció során megadott adatokat az adatvédelmi törvény értelmében titkosan kezeljük, a nevezésről minden esetben visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre.

8.      Csak azokat a pályázatokat tudjuk figyelembe venni, amelyek a kiírás minden kitételének megfelelnek.

9.      A feltételek a szerzői jogok kérdésében az eredeti pályázati kiíráshoz csatlakozik, s az eredményhirdetésre is együtt kerül sor.