Friss! A DVCSH Kft-nek továbbra is van távhőszolgáltató engedélye

Tovább a részletekre »

Sajtóközlemény távhőszolgáltatásról

2021.09.20.

Tisztelt Fogyasztóink, kedves Dunaújvárosiak!

Tisztában vagyunk azzal, hogy Önöknek a legfontosabb, hogy otthonukban legyen melegvíz és fűtés.

Ahogy az elmúlt években, úgy 2021. július 1-től jelenleg is, kizárólag a DVCSH Kft. szolgáltatott távhőt Dunaújvárosban.

Mivel a mai napig Társaságunk rendelkezik a távhőszolgáltatáshoz szükséges szerződésekkel, vásárolja a hőt, biztosítja a melegvíz szolgáltatáshoz szükséges vízmennyiséget és fizeti a szolgáltatáshoz kapcsolódó energetikai költségeket, így jelenleg is csak a DVCSH Kft. képes hőt juttatni a városi távhő rendszerbe.

Ezzel együtt határozottan kijelentjük, hogy a DVCSH Kft, soha, semmilyen módon nem avatkozott bele a távhő termelő erőművekbe, azokban kárt nem tett, nem akadályozza és nem szabotálja a város távhő-ellátását. Minden ilyen állítás hazugság, s a valótlanságok terjesztőivel szemben megtesszük a szükséges jogi lépéseket.

A DVG Zrt. távhőszolgáltatáshoz nem vásárolt vagy termelt hőt a mai napig, nem vásárolt vizet és nem fizetett energetikai költségeket, így távhőt szolgáltatni képtelen. A saját szakmai alkalmatlanságukat és felkészületlenségüket nem tűrjük el, hogy ránk hárítsák.

A Székesfehérvári Törvényszék az üzemeltetési-vállalkozási szerződést a 26.G.40.072/2021/7. sz. végzésével hatályában fenntartotta, ezzel társaságunkat birtokon belül tartja, ezért – a zavartalan távhőszolgáltatás érdekében – ameddig el tudjuk látni a várost távhővel és melegvízzel, meg fogjuk tenni.

Köszönjük azoknak, akik ezt felmérve és belátva a ténylegesen szolgáltató DVCSH Kft.-nek fizetik az általunk biztosított szolgáltatások díját!

Tisztelettel: Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.