Friss! A DVCSH Kft-nek továbbra is van távhőszolgáltató engedélye

Tovább a részletekre »

Székesfehérvári Törvényszék tájékoztatója számla megfizetéséről

2021.12.16.

Tisztelt Fogyasztóink!

A Székesfehérvári Törvényszék – mint dunaújvárosi felhasználási helyen távhőszolgáltatást igénybe vevő fogyasztó – a részére kiállított távhőszolgáltatási számlák megfizetésre vonatkozóan arról tájékoztatta társaságunkat, hogy „A DVCSH Kft és a DVG Zrt között folyamatban lévő peres eljárás befejezéséig, a jogszerű számlakibocsájtó és díjbeszedő szervezet megállapításáig a törvényszék a távhőszolgáltatást díját bírói letétbe helyezi”.

A Székesfehérvári Törvényszék tájékoztatása igazolja a társaságunk által tett nyilatkozatokban megfogalmazott álláspontját, miszerint a peres ügyek jogerős lezárásáig nem dönthető el, ki az, aki a számlakibocsátásra ténylegesen jogosult.

Amennyiben Tisztelt Fogyasztónk nem tudja eldönteni, hogy a DVCSH Kft. vagy a DVG Zrt. által megküldött számlát fizesse-e meg, javasoljuk, hogy – a Székesfehérvári Törvényszék eljárásával megegyezően – a távhőszolgáltatás díját helyezze letétbe.

Ezzel az eljárással a fizetési szándék igazolása mellett a letétbe helyezett pénzt biztonságban tudja, a bírósági eljárások lezárását követően intézkedhet a szolgáltató felé történő kifizetésről.

Tisztelettel:

Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.

képviseletében

Neszmélyi Loránd