Friss! Pünkösdi jókívánságok Pintér Tamásnak

Tovább a részletekre »

Tájékoztató a fizetési felszólítókhoz

2022.08.09.

Tisztelt Fogyasztónk!

A közösségi médiában megjelent és társaságunk ügyfélszolgálatára érkezett fogyasztói visszajelzések miatt a GLOBAL Faktor Zrt. által 2022.08. hónapban postázott fizetési felszólító levelekkel kapcsolatosan az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket:

A Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. követelései 2013. óta engedményezésre kerültek a GLOBAL Faktor Zrt. részére. A követelések kezelését, valamint a vevői folyószámlák vezetését is a GLOBAL Faktor Zrt. végzi.

A vevői kintlévőség vizsgálata során megállapítottuk, hogy jelentős azon fogyasztók köre, akik a 2022.04.30. napjáig fennállt víziközmű szolgáltatási jogviszonyhoz kapcsolódóan nem fizették meg az ivóvíz szolgáltatás számláit.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022.08. hónapban kizárólag azon fogyasztók kaptak fizetési felszólítást, akiknek 3.000 Ft-ot meghaladó, 2022.04.30-ig fennálló víziközmű szolgáltatásra vonatkozó tartozásuk van (V típusú számla), mely időszakig a DVCSH Kft. szolgáltatott.

Az érintett fogyasztókat a folyószámlájukon fennálló teljes egyenlegről tájékoztattuk, így tartalmazta természetesen a DVG Zrt.-DVCSH Kft. közötti jogvitában érintett időszak távhőszolgáltatási díjhátralékát is.

Kérjük, hogy figyelmesen olvassák el a felszólító levél 2. oldalán található tartozás részletezőt és az ott feltüntetett hátralékot mutató számlákat egyeztessék befizetéseikkel.

Kérjük a kiegyenlítetlen tartozások megfizetéséről gondoskodni szíveskedjenek.

Tisztelettel:

Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.