Friss! A DVCSH Kft-nek továbbra is van távhőszolgáltató engedélye

Tovább a részletekre »

Vasmű úti távhővezeték csere munkálatok 2014.05.26-tól

2014.05.21.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. a városközpont rehabilitációhoz kapcsolódóan a Városháza tér és környéke távhővezeték cseréjét végzi.

A 2013. évben már elkészült az Október 23. tér, a Korányi Sándor utcai lakások, valamint a Városháza tér alatt húzódó távhővezeték cseréje. 2014-ben a fűtési szezon vége utánra terveztük a projekthez kapcsolódó utolsó szakasz elkészítését, amely a Vasmű út 41. előtt haladó távvezetékhez történő csatlakozás távvezetéki felújítása.

A munkálatok ideje alatt az érintett területeken részleges útlezárások, forgalomelterelések várhatók. Alább találhatók a vezetékcseréhez kapcsolódó ideiglenes forgalomszabályozási tervek. A munkákhoz kapcsolódóan a legkisebb forgalomkorlátozásra és legrövidebb idejű forgalomelterelésre törekedtünk. Ennek érdekében 12 m hosszú vezetéket építünk be, de így is szükségessé válik a várható forgalomtorlódás miatt a személygépkocsik párhuzamos utcákba történő elterelése. Természetesen a mentők, tűzoltók, valamint a közösségi közlekedés részére hidakat biztosítunk a Vasmű úton.

A vezetékcserét 3 ütemben végezzük, a munkálatok a május 26-al kezdődő héten kezdődnek.

További információkat a kapcsolódó dokumentumok tartalmazzák.

 

Kapcsolódó dokumentumok: