Friss! Pünkösdi jókívánságok Pintér Tamásnak

Tovább a részletekre »

MEKH határozat megsemmisítése

2022.06.07.

Tisztelt Fogyasztóink!

Társaságunk folyamatosan tájékoztatja Önöket a dunaújvárosi távhőszolgáltatásra vonatkozó szerződéses jogviszonyok elbírálása, illetőleg az ellátás alapját képező szerződés jogellenes megszüntetése okán folyó polgári peres eljárások és közigazgatási perek eredményéről.

A Fővárosi Törvényszék 2022.05.10. napján a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) 1579/2021. számú, a 103.K.704.451/2021. számú eljárásában a DVCSH Kft. távhőszolgáltatói engedély elvonó határozatát megsemmisítette és új eljárást rendelt el.

Felhívjuk a figyelmet arra, amennyiben ezen eljárás másodfokú döntése jogerőssé válik, az azt jelenti, hogy a 2021.07.01. napját követő időszakban is változatlanul a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. rendelkezik távhőszolgáltatói engedéllyel.

A fenti hivatkozott elsőfokú ítélet is megerősíti társaságunk korábban már többször megfogalmazott álláspontját, ezért kérjük a jogerős döntések meghozataláig a DVG Zrt. által kibocsájtott számlákat továbbra se fizessék be.

Tisztelettel:
Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.

Kapcsolódó dokumentumok: