Friss! Pünkösdi jókívánságok Pintér Tamásnak

Tovább a részletekre »

Figyelemfelhívás

2021.11.18.

Tisztelt Fogyasztók!

A DVG Dunaújvárosi Vagyonkezelő Zrt. (a továbbiakban: DVG Zrt.) a számlázási adatokhoz jogtalanul, csak illegálisan juthatott hozzá. Amennyiben Ön is úgy érzi, hogy a DVG Zrt. visszaélt a személyes adataival, mivel Ön nem adta át részükre semmilyen módon adatait (adatbekérő útján, elektronikus feltöltéssel vagy e-mail küldésével), továbbá megerősítjük, hogy a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. (továbbiakban DVCSH Kft.) sem bocsájtotta rendelkezésükre, akkor lehetősége van hivatalos úton ez ügyben eljárást kezdeményezni. Az eljárás mindkét esetben teljesen díjmentes.

A DVCSH Kft. előkészített az Ön számára a két hatóság részére 1-1 levélmintát, amellyel Ön kérheti az adatainak jogosulatlan használata tárgyában vizsgálat elrendelését. Az egyik levélminta a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságának lett címezve, mint Adatvédelmi Hatóság, ahol bejelentést tehet a DVG Zrt. jogosulatlan adatkezelésére vonatkozóan; a másik levél tervezetet pedig a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságnak címezve készítettük elő, amelyben kezdeményezheti a személyes adatainak megszerzése, kezelése, felhasználása vonatkozásában a nyomozás elrendelését.

Kérjük Önöket, amennyiben az adataival való visszaélések Önt is felháborítják tegye meg a szükséges lépéseket a két említett hatóság felé, segítve ezzel a törvényes és jogszerű magatartás visszaállítását a dunaújvárosi távhőszolgáltatás egészére vonatkozóan.

A leveleket a levél elején található címzetteknek javasoljuk eljuttatni a szükséges adatok kitöltését követően. Amennyiben a levél kitöltésével vagy egyéb távhőszolgáltatással kapcsolatos kérdésben segítségre van szüksége a DVCSH Kft. ügyfélszolgálatán állunk szíves rendelkezésére.

 

DVCSH Ügyfélszolgálat:
Személyesen: 2400 Dunaújváros, Építők útja 7.
Telefonon: 25/510-141, 25/510-149

 

Tisztelettel:

Neszmélyi Loránd
Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.

 

Kapcsolódó dokumentumok: